fbpx
50% korting op de gehele collectie!

Winkelmandje

Over ons

Mama’s en hun meisjes zijn one of a kind.

Wij gaan voor nét even anders.

Nét even wat ‘volwassener’. Wat rustiger, tijdlozer en wat unieker. Wij kiezen alleen wat we écht mooi vinden, voor ons en onze meiden. Bij ons vind je kleding en accessoires van merken die je niet overal tegenkomt. In natuurlijke, zachte kleuren en rustige prints die je niet ‘overschreeuwen’.

Mama’s en hun meisjes zijn one of a kind.

Onze producten zijn uniek, net als je meisje. En net als jij. In onze shop vind je kleding, accessoires en andere hebbedingetjes voor jullie allebei. Producten die de eigen ‘ik’ van jou en je kleine meid versterken. En in een beperkte oplage; niemand draagt hetzelfde als jullie!

Jouw tijd is kostbaar. Daarom verspillen we die niet.

Mama’s hebben het druk. Dat weten we als geen ander. Daarom is een keuze maken uit ons assortiment niet lastig. We geven je advies dat past bij jou en je meisje. Online shoppen is bij ons super eenvoudig. Kies, klik en klaar!

Veel shopplezier! Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

We wensen je alvast veel uitpak-plezier!

Liefs,

Daan & Miek

Danielle en Annemieke, allebei moeder van dochters, maar liefst 5 in totaal in de leeftijd van  1 t/m 10 jaar. We hebben elkaar leren kennen als buren en na de zoveelste borrelavond de knoop doorgehakt! Onze passie voor kinderkleding en accessoires voor de mama’s (ons dus 🙂 ) samen laten komen in een toffe shop! Het balletje ging rollen…..lees; reisjes naar Parijs, uren in de auto op inkoop, spotten van de laatste trends, verzinnen van een leuke naam; waar die borrelavondjes wel niet goed voor zijn!

Daniëlle Uijtdehaag & Annemieke Flipsen

Daniëlle Uijtdehaag & Annemieke Flipsen